Promosi ala bisnes Mamak menjaga laluan utama

 Kalau sudah namanya suka, kita sanggup bersusah- payah bagi mendapatkan sesuatu. Kalau kita suka makan ikan, setiap hari kita dihidangkan dengan makanan ikan yang disediakan dalam pelbagai jenis lauk pun akan membuat kita tidak jemu memakannya.

Itulah yang terjadi kepada saya. Namun, cerita ini tiada kaitan dengan makanan atau ikan. Sebaliknya buat pertama kali di dalam hidup, saya pergi ke Pesta Buku sebanyak dua kali.

Ada lagi rakan- rakan yang mengunjungi pesta tersebut lebih daripada dua kali. Kalau pada hari Jumaat dua minggu lepas, saya ke sana bersama seorang teman.

Kali ini, saya ke Pesta Buku 2008 bersama adik- adik. Memandangkan pesta ini sudah pun mula melabuhkan tirai, suasana di sini amat kecoh.

Orang ramai, beberapa pengumuman dibuat bagi mencari mereka yang hilang. Ada juga kisah di mana pihak sekretariat tidak membenarkan pengunjung ke sesebuah tempat dek kerana ramainya orang.

Ternampak pula kelibat mentor saya sedang sibuk menyebarkan risalah mempromosikan buku beliau bertajuk “Rahsia Bisnes Mamak”….

Dipetik daripada blog Writerdruid

Kuantiti terhad dan sedang kehabisan di pasaran. Segera miliki Rahsia Bisnes Mamak hari ini sementara stok masih ada. Klik di sini

 

 

 

Advertisements

There are no comments on this post.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: